Leerlingen en medewerkers van onderwijsinstellingen hebben extra voordeel: iedere gebruiker krijgt kosteloos Office 365 ProPlus voor pc, Mac, tablets, en toegang vanaf hun smartphone. Hiermee beschikken ze over de nieuwste Office-programma’s.

Wat krijgt de leerling of medewerker?
Eén abonnement voor maximaal vijf pc’s of Macs én vijf tablets (dus ook iPad) én eenvoudig toegang vanaf smartphones.
Beschikking over de nieuwste Office-programma’s.
Software die altijd up-to-date is.

Basisscholen zijn ook vaak aangesloten. Vraag het op school na

Als de onderwijsinstelling ook Office 365 Educatie E1 heeft uitgerold, dan hebben de gebruikers ook OneDrive for Business. Deze Cloud opslag is ongelimiteerd en hiermee heb je altijd en overal al je foto’s en documenten bij de hand. Met Office 365 ProPlus zorg je er zo voor dat leerlingen en studenten altijd gesynchroniseerd zijn, overal kunnen samenwerken aan gedeelde documenten en altijd up-to-date software hebben.

Voorwaarde is dat de school Office voor de hele organisatie (docenten/personeelsleden) heeft gelicenseerd. Dit is voor de meeste instellingen het geval, door de deelname aan onze Microsoft School- of Campusovereenkomst en het Desktop Pakket dat hierin is afgesloten. Office 365 ProPlus kan gratis uitgerold worden als de onderwijsinstelling al een Office 365 E1 abonnement heeft voor leerlingen en medewerkers.

Microsoft werkt samen met licentiepartners:

Kijk voor primair onderwijs op de site van APS IT-diensten.
Kijk voor voortgezet onderwijs en MBO op de site van SLBdiensten.
Kijk voor HBO & wetenschappelijk onderwijs op de site van SURF.