WIE BEN IK

Ik ben gewoon Jaap.
Gewoon Office 365 professional.

ONZE MISSIE

Iedereen, consumenten en bedrijven, helpen om samen te werken en efficiënt te werken met Microsoft Office 365.

FILOSOFIE

Alle beschikbare informatie kunnen raadplegen, opslaan en delen waar je ook bent op welk apparaat dan ook.

VISIE

Kennis is macht.
Kennis delen is kracht!

Wilt u ook eindelijk één oplossing?

We gebruiken een beetje van dit en een beetje van dat: Dropbox, Wetransfer, Evernote, Hotmail, GMail en onze foto’s gaan automatisch naar iCloud of Google Drive….
Ik werd er gek van en ben OneDrive, Outlook, OneNote gaan gebruiken. Dat Word, Excel en PowerPoint erbij zat, dat was mooi meegenomen.

Over Office 365 Professional

Jaap van Beusekom: Apple iMac, iPad en iPhone gebruiker en bovenal gadget freak. Gestart in 2010 als zzp dus alle software liefst open source maar vooral gratis. Keuze was simpel: Google Apps want dat was in toen nog gratis. Alle administratie in Google Apps, Google Docs, Google Sheets. Evernote voor de aantekeningen. Dropbox, Google Drive, copy.com en skydrive in gebruik want ik wil natuurlijk altijd "alles" beschikbaar hebben.

Naast ZZP-er ook projectleider ICT in dienstverband. Een organisatie waar 70 bedrijven samenwerken voor zo'n 3000 dagelijks bestellende klanten binnen 12 uur te leveren. 24*7 e-commerce en EDI. Het moet goed, snel en dus super betrouwbaarheid maar ook gemakkelijk.

Zo kwamen mijn werelden steeds meer in de knoop. Ik was al gebruik gaan maken van Word en Excel op de laptop. Ik en velen, we ontkomen niet aan Excel. Gewoon té goed en té standaard. Ik kwam niet meer uit met OpenOffice en Google Calc en Google Docs en eigenwijs Apple OS blijven gebruiken.

Toch maar een Office pakket kopen en ja, toen kwam ik in aanraking met Office 365 ... WOW ...